Obavještenja

blog-img
Osnovne studije
Poziv za obuku - "Govor mržnje u medijima"

Omladinski centar Podgorica i Dramski studio "Prazan prostor" organizuju obuku na temu "Govor mržnje u medijima" koju će voditi kolumnista Brano Mandić.

Obuka je dvodnevna, a održaće se u četvrtak 21. marta i petak, 22. marta, od 18h do 21h u Omladinskom centru Podgorica (adresa: Trg Nikole Kovačevića br. 13). Namijenjena je omladinskim radnicima i radnicama, kao i svima onima koji rade sa mladima ili kreiraju sadržaj za mlade. Obuka je osmišljena sa namjerom da stečeno znanje i vještine budu korisne u daljem radu sa mladima. Dakle polaznici i polaznice će u budućnosti prenositi stčena znanja mladima.

Obuka je besplatna i svi koji je pohađaju će dobiti sertifikat.

 
Ovaj događaj dio je projekta "Zajednica je komunikacija" – program osnaživanja lokalnih omladinskih servisa koji NVU "Prazan prostor" sprovodi u Omladinskim servisima u Podgorici, Cetinju, Baru i Kotoru. Projekat je podržan od strane UNDP i Ministarstva sporta i mladih, a usmjeren je ka jačanju omladinskih servisa i osnaživanju omladinskih radnica i radnika. Cilj je da omladinski centri postanu mjesto susreta, dijaloga i rasadnik osviještenih i ohrabrenih mladih ljudi koji su spremni da dalje rade na sebi u zajednici.
 
Zbog ograničenog mjesta potrebno je potvrditi prisustvo najkasnije do četvrtka, 21.03. do 12h, putem mejl adrese omladinskicentarpodgorica@gmail.com