Obavještenja

Osnovne studije
"Podizanje Javne Svijesti o Borbi Protiv Transnacionalnog Kriminala, Ulozi Policijske I Pravosudne Saradnje I Poštovanju Ljudskih Prava" - KONFERENCIJA

Fakultet pravnih nauka Univerziteta Donja Gorica i Departman pravnih nauka Univerziteta u Salernu (Italija) organizuju konferenciju „Podizanje javne svijesti o borbi protiv transnacionalnog kriminala, ulozi policijske i pravosudne saradnje i poštovanju ljudskih prava“, koja će se održati 20. juna 2023. godine u amfiteatru AS UDG-a, sa početkom u 10:00 časova.
Riječ je o Drugoj završnoj konferenciji Prvog izdanja Žan Mone katedre „Podizanje javne svijesti o politici proširenja, EU vrijednostima i Zapadnom Balkanu - EUVALWEB“ Departmana pravnih nauka Univerziteta u Salernu (https://euvalweb.euweb.org/). Prva konferencija održana je 29. maja ove godine u Salernu.

Konferenciju će otvoriti prof.dr Tereza Ruso, šefica Žan Mone katedre, akademik Dragan K. Vukčević, dekan Fakulteta pravnih nauka UDG-a i Rikardo Seri, zamjenik šefa Delegacije Evropske unije u Crnoj Gori.
Agenda konferencije se nalazi u prilogu.

Povezani fajlovi: